Šāvēji izceļās veterānu čempionātā un Latvijas kausā

foto: sporting.lv
foto: sporting.lv

Aizputē nedēļas nogalē norisinājās 50. Latvijas Sporta veterānu savienības sporta spēles ložu šaušanā. Daugavpils delegācijas pārstāvji izcīnīja septiņas godalgas.

Kā ziņo sporta pārvaldes portāls, Daugavpils komandas sastāvā īpaši izcēlās Rūdolfs Veličko un Andris Vagalis. Veličko 55+ vecuma grupā šaušanā ar standarta mazkalibra pistoli no 25 metriem ieguva pirmo vietu, bet Andris Vagalis šajā pašā vingrinājumā 40+ vecuma grupā bija otrais. Starp citu, Vagalis uzstādīja savu personisko rekordu – 284 punkti. Trešo vietu ieguva Aleksandrs Komarovs.

Šaušanā ar pneimatisko pistoli Vagalis ieguva pirmo vietu, savukārt Veličko savā vecuma grupā bija otrais.

Šaušanā ar pneimatisko šauteni gan Veličko, gan Vagalis uzrādīja trešos labākos rezultātus savās grupās. 9 komandu konkurencē kopvērtējumā Daugavpils dalīja 4./5. vietu.

18. maijā Ādažos norisinājās pirmais Latvijas kausa posms šaušanā ar kaujas ieročiem. Šaušanā pa apaļo mērķi ar kaujas ieroci kopumā piedalījās 155 sportisti no 30 dažādām komandām.

Rihards Ģerts šajā vingrinājumā bija otrais, bet komandu vērtējumā Daugavpils trešajā pozīcijā. Ātršaušanā ar kaujas ieroci komandu vērtējumā Daugavpilij atkal trešā vieta, bet individuāli visaugstāk tika Andris Vagalis, kuram piektā vieta. Šaušanā ar ieroci no 50 metriem komandu vērtējumā Daugavpils otrā, bet Vagalis individuāli tika labāko trijniekā. Ģerts palika ceturtais.

Vēl Latvijas kausā paredzēti divi posmi.


Написать комментарий