Naujenes pagastā svinēs Ģimenes dienu

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Šo svētdien, 12.maijā, Locikos, Naujenes pagastā jau otro reizi notiks plaša Ģimenes dienas svinēšana, kas šogad sakrīt ar vēl vieniem burvīgiem svētkiem – Māmiņu dienu.

Olga Kuzmina, Naujenes kultūras centra direktore portālam Gorod.lv pastāstīja, ka Locikos svētdien tiek plānoti grandiozi svētki, kuru laikā cilvēki varēs izklaidēties un lieliski pavadīt laiku ģimenes lokā.

Plkst. 11.00 notiks svinīgā Ģimenes svētku atklāšana, kurā piedalīsies slavenā un mīlētā Daugavpils novada dziedošā Bitenieku ģimene, bet vēlāk sāksies aktīvi pasākumi, kurus tik ļoti mīl bērni – „Laimīgās ģimenes taka” ar dažādām atrakcijām, spēlēm un radošām darbnīcām bērniem un pieaugušajiem.

Bez tam, plkst. 12.00 visus svētku dalībniekus gaida „Jautrās stafetes”, kuru laikā ģimenes varēs pārbaudīt savus spēkus un veiklību. Savukārt, plkst.13.00 notiks bērnu ratiņu parāde, bet noslēgumā visus priecēs koncerts „Mamma – ģimenes sirds”.

Kā atzīmēja O.Kuzmina, vēl aprīlī pagastā bija pasludināta akcija „Ģimenes sieviete”, kuras ietvaros visi, kas vēlējās varēja virzīt savu kandidatūru vienā no sešās nominācijās – „Sieviete – ģimenes stiprinātāja”, „Sieviete – ģimenei un sabiedrībai”, „Sieviete – ģimenes tradīciju glabātāja”, „Sieviete – labo darbu veicēja”, „Visskaistākā dārza īpašniece”, kā arī „Cītīgā darinātāja”, tāpēc tieši Ģimenes dienā tiks nosauktas šo disciplīnu uzvarētājas.

Pēc Olgas Kuzminas vārdiem, pateicoties pagājušā gada veiksmīgam līdzīgam pasākumam, labsirdīgo ģimenes tradīciju nolēma turpināt, tieši tāpēc organizatoriem jau ir idejas svētku novadīšanai arī nākamgad.


Написать комментарий