Jelgavas policijā atklāj pārkāpumus nelegālo preču uzskaitē

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Šīs nedēļas vidū Valsts policijas Jelgavas iecirknī Iekšējā drošības biroja darbinieki veikuši pārbaudi, kuras rezultātā konstatēti pārkāpumi saistībā ar izņemto priekšmetu uzskaiti un uzglabāšanu, vēsta portāls "zz.lv".

Virkne pārkāpumu fiksēti kriminālpolicijas inspektoru darbā, viņu kabinetos uzietas neuzskaitītas nelegālās preces, tostarp cigaretes un pat patronas.

Valsts policijas preses pārstāve Sigita Pildava apliecinājusi, ka 8.maijā Iekšējā drošības biroja darbinieki sadarbībā ar Zemgales reģiona pārvaldes vadību veikuši pārbaudi Zemgales reģiona pārvaldes Jelgavas iecirknī. "Pārbaudes rezultātā tika konstatēti iespējamie pārkāpumi saistītā ar izņemto priekšmetu uzskaiti un uzglabāšanu. Pašlaik sāktās pārbaudes interesēs plašāka informācija netiek sniegta," sacījusi Pildava.

Lai arī Pildava teikusi, ka neviena iecirkņa amatpersona nav atstādināta no dienesta pienākumu pildīšanas, neoficiāla informācija liecinot par pretējo - šonedēļ no pienākumu pildīšanas esot atstādinātas vairākas Jelgavas policijas iecirkņa amatpersonas, kuru darba telpās seifos atrastas nedokumentētas nelegālās cigaretes, patronas un citas lietas, bet pēc pārbaudes kabineti bijuši aizzīmogoti. Saistībā ar Iekšējā drošības biroja veikto pārbaudi un uzietajiem pārkāpumiem tiek minēti Jelgavas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieka Ulda Markus, kā arī šīs nodaļas inspektoru Sanda Dorbes un Andra Skrūzmaņa vārdi.

Kā skaidrojis Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieks Haralds Laidiņš, līdz šim par Jelgavas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbinieku godaprātu nekādu aizdomu nav bijis, lai gan "sūdzības un dažādas ziņas saņemam regulāri".


Написать комментарий