Bedrīšu remonts un citi darbi Rēzeknes pilsētas ielās

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Avārijas bedrīšu remonts Rēzeknes ielās tika veikts arī ziemas periodā, izmantojot auksto asfaltu, – informē Rēzeknes pilsētas domes Pilsētsaimniecības pārvaldes ceļu inženieris Zigurds Baltadonis, – bet no pirmdienas, kad gaisa temperatūra ir krietni cēlusies, notiek jau daudz intensīvāks bedrīšu remonts ar citu, attiecīgajam laika periodam atbilstošu tehnoloģiju izmantošanu. Par to ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls. 

Pašlaik avārijas bedrīšu remonts jau ir veikts Atbrīvošanas alejā, Maskavas, Brīvības, Rīgas un citās pilsētas ielās. Ir sastādīts ielu saraksts pēc to klasifikācijas, kā arī apsekoto bedrīšu apjoms, lai varētu plānot gan veicamo darbu, gan arī tam nepieciešamo līdzekļu apjomu. Sakarā ar plānotajiem Atbrīvošanas alejas posma no Latgales ielas līdz pilsētas robežai rekonstrukcijas darbiem, tiks intensīvāk izmantotas Ezeru iela un  Brīvības iela. Bedrīšu remontu, kā arī ceļu ikdienas  uzturēšanas darbus veic a/s „Latvijas autoceļu uzturētājs” Rēzeknes ceļu rajons. Bedrīšu remonts pilsētas ielās būs pabeigts līdz 1. jūnijam. Jāmin, ka Atbrīvošanas alejas rekonstruējamajā posmā trešo asfalta kārtu būvnieki tehniski ir gatavi uzklāt jau sākot no 7. maija, taču šo darbu veikšana ir atkarīga no laika apstākļiem.

Tika veikta iepirkuma procedūra Bukmuižas ielas rekonstrukcijai posmā no Varslavāna ielas līdz Lauku ielai. Darbi Bukmuižas ielā varēs sākties, tiklīdz beigsies iepirkuma procedūrā paredzētais rezultātu apstrīdēšanas termiņš un tiks noslēgts līgums ar uzvarējušo uzņēmumu. Šogad tiks veikti arī asfaltēšanas darbi Parka ielā, kur pagājušajā gadā notika SIA „Rēzeknes ūdens” realizētā projekta „Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Rēzeknē” trešās kārtas būvdarbi. Plānojas remontdarbi arī citās pilsētas ielās, par ko rēzeknieši tiks informēti.

Kopumā pašvaldības šā gada budžetā ielu ikdienas uzturēšanai paredzēti 253 596 tūkstoši latu.  
 


Написать комментарий