M.Rotko mākslas centra atklāšanas ietvaros Daugavpilī notiks pikantais festivāls

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā zināms, 24.aprīlī mūsu pilsētā gaidāms grandiozs notikums – Marka Rotko mākslas centra atklāšana Daugavpils cietoksnī.

Pēc speciālistu domām, lai atmaksātu visus izdevumus, jaunajam multikultūras centram gadā jāuzņem ap 90 000 apmeklētāju. Kaut arī pēdējā laikā Centrs raisa pilsētnieku un pilsētas viesu interesi, jācenšas aktīvi piesaistīt tūristus. Tāpēc tika nolemts, ka Centra atklāšanas ietvaros Cietoksnī norisināsies festivāls Mazais Erots 2013.  

Tradicionālais erotikas festivāls Erots parasti tiek rīkots galvaspilsētā Ķīpsalas izstāžu zālē februāra vidū, un tā programma ir ļoti daudzveidīga un „karsta”. Sakarā ar to, ka M.Rotko mākslas centrs ir valsts mēroga tūrisma objekts, tika nolemts organizēt vēl vienu pikantu festivālu, kas notiks Dinaburga cietoksnī. Tas, neapšaubāmi, piesaistīs Eiropas uzmanību un lielu tūristu skaitu. Tiek plānots, ka festivāls Mazais Erots 2013 norisināsies piecu dienu laikā: no trešdienas, 24.aprīlā, līdz svētdienai, 28.aprīlim.

Gaidāmā festivāla programma pagaidām netiek izpausta. Tomēr kļuvis zināms, ka izstādes apmeklētājiem demonstrēs „niotamori” – senu japāņu tradīciju, saskaņā ar kuru suši tiek pasniegts uz kaila ķermeņa, lai apliecinātu, ka kulinārija var būt pikanta un erotiska.

Iespējams, ka tāpat kā Ķīpsalā festivāla programmā tiks iekļautas dažāda veida uzstāšanās un konkursi, kuros varēs piedalīties drosmīgākie skatītāji bez kompleksiem. Droši zināms, ka  festivālu varēs apmeklēt tikai personas, kuras ir sasniegušas 18 gadu vecumu.

1. aprīļa ziņa


Написать комментарий