Brīvdienas Daugavpilī: Svētku dievkalpojumi, jautrība laukumā, olu olimpiāde un Bilana koncerts

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Četru dienu laikā daugavpilieši, tāpat kā visi mūsu valsts iedzīvotāji, varēs atpūsties. Lai atpūta nebūtu garlaicīga un vienveidīga, pilsētā ieplānoti vairāki pasākumi.

Lielajā piektdienā, 29.martā, Vienības laukumā no plkst.12:00 savu darbu turpinās svētku tirdziņš, kurā var iegādāties pārtikas preces, suvenīrus un dāvanas. Mazo daugavpiliešu rīcībā būs dažādas atrakcijas un lielas koka šūpoles. Tirdziņš strādās katru dienu līdz plkst.18:00 līdz 1.aprīlim.

Sestdien, 30.martā, Ledus hallē notiks Latvijas bērnu un jaunatnes hokeja čempionāts U-14 un U-16 kategorijās, bet Kultūras un sporta pils sporta zālē notiks Daugavpils Bērnu un jauniešu sporta skolas kadetu sacensības brīvcīņā. Plkst.16:00 Daugavpils Olimpiskajā centrā norisināsies Latvijas čempionāta volejbolā pusfināls.

Lieldienās, 31.martā, plkst.14:00 pilsētas centrālajā laukumā notiks pūtēju orķestra „Daugava” koncerts, savukārt plkst.15:00 norisināsies Lieldienu zaķa brīvais mikrofons bērniem, kurā tiek aicināti piedalīties visi bērni ar Lieldienu dzejolīšiem un dziesmām, par ko Lieldienu zaķis sarūpēs saldas dāvanas.

Bet plkst.17:00 Kultūras pilī notiks „Eirovīzijas 2008” uzvarētāja un daudzu balvu ieguvēja Dimas Bilana koncerts.

Pirmdien, 1.aprīlī, plkst.12:00 Vienības namā notiks tautas mūzikas ansambļa „Rakari” koncerts, Lieldienu olu olimpiāde un jautri konkursi ar saldām dāvanām.

Savukārt otrdien, 2.aprīlī, plkst.17:30 Poļu kultūras centrā norisināsies tautas deju kolektīva „Kukulečka” un vokālā ansambļa „Barwy Daugawy” koncerts.

Brīvdienās svētku dievkalpojumi notiks Jēzus Sirds Romas katoļu baznīcā, dievkalpojumu saraksts pieejams šeit.


Написать комментарий