Bīstamās bedres Daugavpilī šobrīd remontē trīs avārijas brigādes

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Janvārī un februārī Daugavpilī tika veikts bedru ārkārtais remonts ap 200 m2 platībā. Komunālās saimniecības pārvaldes ceļu inženieris Igors Prelatovs portālam Gorod.lv paziņoja, ka šobrīd pilsētā darbojas 3 avārijas brigādes, kuras remontē ceļu posmus, kas atrodas avārijas stāvoklī.

Ziemas beigās gaisa temperatūru svārstību dēļ uz ceļiem parādās plaisas un bedres, tāpēc adrešu sarakts pastāvīgi tiek papildināts. I.Prelatovs atzīmēja, ka šobrīd bīstamākie ceļu posmi tiek remontēti ar aukstu asfaltu, savukārt vasarā, remontējot šīs bedres, tiks izmantots karstais asfalts.

Šobrīd problēmas sagādā Rīgas šosejā esošie ceļa posmi (ar ātruma režīmu 80 km/s), Vienības tilts, Varšavas, Ventas ielas u.c. Speciālisti visu laiku apseko ceļus, atstāj pie bedrēm konusus, kas nozīmē, ka bedre tiks likvidēta 2 dienu laikā. Informāciju par ceļu seguma stāvokli ziņo arī pilsētnieki, kuri sazinās ar Komunālās saimniecības pārvaldes darbiniekiem pa e-pastu.

I.Prelatovs paziņoja, ka nesen izveidotā elektroniskā adrese celubedre@inbox.lv ir visai pieprasīta un palīdz ātri saņemt informāciju un operativi reaģēt, kā arī paskaidrot pilsētniekiem radušos situāciju. E-pastā tiek saņemta informācija ne tikai par ceļu bedrēm, bet arī par ietvju un pagalmu stāvokli.

Šobrīd strādnieki veic ceļu bedru remontdarbus. Vairākas pilsētas ielas šogad tiks rekonstruētas, tāpēc tiek remontēti tikai bīstamākie ceļu posmi. Nepieciešamo ceļu darbu apjomi ir zināmi, tiek izsludināti konkursi par to veikšanu.

Komunālās saimniecības pārvalde pateicas pilsētniekiem par aktivitāti un aicina ziņot par ceļu bedrēm, rakstot uz e-pastu celubedre@inbox.lv.
 


Написать комментарий