Svētki beigušies: pilsētas vadība ļoti pozitīvi novērtēja visus rīkotos pasākumus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

15.janvārī Daugavpilī sāka demontēt Jaungada rotājumus, novākt galveno pilsētas egli, darbību pārtraucis arī Rūķu namiņš.

Kārtējās preses konferences gaitā vicemērs Līvija Jankovska ļoti pozitīvi novērtēja visus pilsētā rīkotos Jaungada pasākumus.

Vicemērs uzskata, ka Dome izvēlējusies pareizo virzienu jaunu un interesantu pasākumu rīkošanā. „Daudzi pilsētnieki pavadīja laiku centrālajā laukumā, apmeklējot Rūķu namiņu, kurā šogad parādījušies jaunie pasaku tēli. Labi, ka šo Jauno gadu mēs sagaidījām laukumā visi kopā. Manuprāt, tas bija nepieciešams nevis tiem, kuri svinēja svētkus lielā kompānijā, bet tiem, kuri dažādu iemeslu dēļ palika vieni: viņi varēja sagaidīt Jauno gadu kopā ar visu pilsētu”, - atzīmēja L.Jankovska.

Vicemērs pozitīvi novērtēja arī jauninājumu, kura ietvaros skolēni noskatījās ledus šovu un varēja apmeklēt Ledus halli, kā arī Domes rīkoto egli talantīgiem bērniem. L.Jankovska uzslavēja arī Rūķu namiņa un laukumā esošo tirdzniecības vietu darbu, atzīmējot, ka minētās tradīcijas jāturpina.

Viņasprāt, Daugavpilī rīkotie Jaungada pasākumi piesaistīja galvenajā laukumā ne tikai pilsētniekus un tuvāko reģionu iedzīvotājus, bet arī tūristus, par ko liecina viesnīcu sniegtā informācija.

Vicemērs ir pārliecināta, ka ir jāturpina dažādu pasākumu rīkošana Ziemassvētkos un Jaungada svinību laikā un katru gadu jāpaplašina piedāvāto izklaižu spektrs.


Написать комментарий