Daugavpils Kultūras pārvaldes vadītāja: Par to, kas mums izdevies vai nav izdevies, jāspriež pilsētniekiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvaldes vadītāja Eleonora Kleščinska pastāstīja portālam Gorod.lv, ka pērn viņas vadītā iestāde bija organizējusi 27 lielus kultūras pasākumus.

Pēc Pārvaldes vadītājas domām, visinteresantāk izdevās sarīkot Starptautisko masku festivālu un sportam veltītos Pilsētas svētkus.
„Vēl viens nozīmīgs notikums Daugavpils kultūras dzīvē bija Mihoelsa dienu pasākumi, kuros piedalījās viņa jaunākā meita Ņina, kura, neskatoties uz savu vecumu, ieradās tēva bērnības pilsētā.

Prieks, ka daudzu iemīļotākie svētki – Līgo svētki otro gadu tika rīkoti Stropu estrādē un pasākumā piedalījās liels pilsētnieku skaits. Šogad tiek plānots organizēt vēl plašākus svētkus sadarbībā ar brālības pilsētu Vitebsku, tādēļ Līgo svētki tiks svinēti ar baltkrievu piesitienu.

Pērn lieliski izdevies Starptautiskais cirka festivāls „PARAD ALLE”, kas bija veltīts mūsu Kultūras pils jubilejai un pulcēja dalībnieku rekordskaitu”, - paziņoja Kultūras pārvaldes vadītāja.

Šogad Kultūras pārvalde Daugavpilī ieplānojusi 25 lielus pasākumus, pirmais to tiem būs garīgās mūzikas festivāls „Sudraba zvani”, kurā piedalīsies vairāk nekā 2 000 dalībnieki un kurš startē jau šonedēļ.

Pēc Eleonoras Kleščinskas domām, vissaspringtākais laiks būs jūlija mēnesis, kad Latvijā notiks Dziesmu un deju svētku jubilejas pasākumi, kuros piedalīsies arī 700 daugavpiliešu. Pirms tam daudzi kolektīvi piedalīsies atlases skatēs.

„Par to, kas mums pērn izdevies vai nav izdevies, jāspriež pilsētniekiem un svētku viesiem. Vienmēr tiek domāts par cilvēkiem, uzklausām pilsētnieku viedokli un strādājam tā, lai abas puses kontaktētos savā starpā”, - atzīmēja Eleonora Kleščinska.


Написать комментарий