Koļerovs: Latvijas partiju zooloģiskās intrigas apdraud brīvību

foto: vb.kg
foto: vb.kg

Bijušais aģentūras „Regnum” vadītājs Modests Koļerovs, kuram Latvijā ir liegta iebraukšana, izteicis atbalstu partijai „Par dzimto valodu”. Par to Koļerovs paziņojis uzrunā portālā „iarex.ru.”

„Cīņas par Latgales vēsturisko kultūras un reģionālo identitāti apvienošana ar cīņu par unikālās, internacionālās, globālās krievu valodas tiesībā, šajā Ziemassvētku laikā vēlreiz atgādina visiem, ka etniskajā nacionālismā, šovinismā, etnokrātijā, nacionālo baznīcu pagāniskajā pārdzimšanā nav nekā no Kristus mācības, kuram „nav ne pagāna, ne ebreja”,” raksta Koļerovs.

Etnokrātiem, reģenerātiem un pārbēdzējiem etnokrātijas pusē, kuri tirgo savas personības, lai tiktu pie mafijas, nesaprast, ka Jūdas nāve nebija nejauša, paziņoja žurnālists. „Jau ir redzams, ka tieši cīņa par dzimto valodu kļuva par to kustību, kura visvairāk lika Latvijas varai un sabiedrībai domāt par reģionālās attīstības godīgumu, lokālās depresivitātes, bezdarba un nabadzības negodīgumu. Šīs cīņas nomainīšana ar ekonomiskas uzpirkšanas solījumiem ir viltība un pašapmāns, lai arī kurš pats sevi nemānītu,” paziņoja Koļerovs.

„Zooloģiskie paradumi, kas valda Latvijas politiskajās intrigās un parketa konkurencē par Latvijas izzūdošajiem resursiem - tas ir vēl viens drauds taisnīgumam un brīvībai. Tāpēc es atklāti un bez atrunām paziņoju par savu morālo atbalstu kustībai un partijai „Par dzimto valodu” tās cīņā par brīvību un taisnību, kura vienīgā sniedz Latvijai cerību,” paziņoja Koļerovs.


Написать комментарий