Rēzeknes Domes juristi sniegs bezmaksas konsultācijas iedzīvotājiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Sākot ar 2013. gadu, Rēzeknes pilsētas iedzīvotāji varēs saņemt Rēzeknes pilsētas domes juristu bezmaksas konsultāciju. Plānots, ka konsultācijas notiks katru otro un ceturto mēneša trešdienu visas darbadienas garumā, informē Rēzeknes pašvaldības portāls. 

Stāsta Rēzeknes pilsētas domes Juridiskās nodaļas vadītāja pienākumu izpildītāja Margarita Voiciša: „Mēs redzam, ka daudziem pilsētas iedzīvotājiem ir nepieciešamas juridiskas konsultācijas, lai atrisinātu jautājumus, kas saistīti ar valsts iestādēm, tajā skaitā arī ar domi. Juridiskās konsultācijas aicināti izmantot visi interesenti, tomēr īpaši svarīgi, lai juridiskā palīdzība būtu pieejama neaizsargātākajām iedzīvotāju grupām. Mēs ātri un kvalitatīvi izskaidrosim cilvēkam tiesību normas, ieteiksim, kādā iestādē vērsties ar konkrētajiem jautājumiem.”

Juridiskās konsultācijas rēzekniešiem sniegs Rēzeknes pilsētas domes juristi – Margarita Voiciša un Ivans Sorokins. Konsultācijas notiks domes otrajā stāvā 215. kabinetā. Iedzīvotājus pieņems dzīvās rindas kārtībā. Tālrunis uzziņām 646 07613.
Tuvākajā laikā domes juristu bezmaksas konsultācijas varēs saņemt 9. un 23. janvārī no plkst. 8.00 līdz 12.00 un no 12.30 līdz 16.30.


Написать комментарий