Daugavpilieši var apmeklēt 16.vidusskolas renovēto baseinu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils 16.vidusskolas baseins tika atklāts apmeklējumiem, portālam Gorod.lv ziņoja skolas direktore Taisija Voroņecka. Saskaņā ar sporta metodistu izstrādāto programmu, visi skolēni reizi nedēļā apmeklēs peldēšanas nodarbības.

Skolas direktore pastāstīja, ka parasti skolēni sporto divreiz nedēļā, un viena no nodarbībām notiks baseinā. „Mums ir patiess prieks, ka baseins tika renovēts, tika uzstādītas jaunas duškabīnes, ieliktas skaistas flīzes un grīdas segums. Turklāt viss tika darīts pamatīgi un noteikti kalpos ilgus gadus”, - ar lepnumu paziņoja Taisija Voroņecka.

Jaunāko klašu skolēni apmeklē mazo baseinu, kurā tika pilnībā atjaunota vanna, bet, sākot ar 5.klasi, nodarbības notiek lielajā baseinā.

Renovētajā baseinā trīs dienas nedēļā (otrdienās, piektdienās un sestdienās) var peldēties arī dažāda vecuma pilsētnieki. Ja pietieksies daudz interesentu, varbūt tiks ieviestas maksas grupām domātās papildus apmeklējuma dienas.

Turklāt vecāki var paši apmācīt savus bērnus skolas mazajā baseinā. Vienas stundas maksa ir 1 lats (mazajā baseinā) un 1,5 lati (lielajā).

Kā ziņots, baseina renovācijas darbi izmaksājuši 17 573 latus bez PVN.


Написать комментарий