Preses abonēšana aktīvāka nekā pērn

foto nra.lv
foto nra.lv

Preses abonēšana 2013. gadam notiek jau no 1. oktobra, un, kā liecina SIA Mediju nams rīcībā esošā informācija, aktivitāte ir pat lielāka nekā pērn.

Tie, kas vēl nav abonējuši presi 2013. gadam, bet vēlas turpmāk savā pastkastītē saņemt Neatkarīgo un citus izdevniecības preses izdevumus, to var izdarīt sev vēlamā veidā – pa tālruni, internetā vai abonēšanas centros.

SIA Mediju nams abonēšanas daļā vai zvanot pa norādīto tālruni, izdevniecības darbinieki palīdzēs izvēlēties piemērotāko laikraksta abonēšanas periodu, preses piegādātāju (Latvijas Pasts vai abonēšanas centrs Diena), noformēs pasūtījumu, noskaidrojot visu nepieciešamo informāciju, un izrakstīs rēķinu. To pasūtītājs varēs saņemt pa pastu vai elektroniski, un tas jāapmaksā divu nedēļu laikā. Tiem, kas grib abonēt laikrakstu uz gadu, bet vēlas maksājumu dalīt, ir iespēja ar banku slēgt līgumu par ikmēneša automātisko maksājumu. Ļoti ērti laikrakstu var abonēt interneta vietnē www.nra.lv – abonēšanas sistēma ir uzlabota un pasūtījuma noformēšana ir ērta. Ja pasūtījums veikts internetā, par to norēķināties var uzreiz ar bankas norēķinu karti vai saņemt rēķinu uz norādīto e-pastu vai dzīvesvietas adresi.

Tuvojoties abonēšanas perioda beigām, abonenti saņems piedāvājumu – avansa rēķinu ar aicinājumu turpināt abonēt.

SIA Mediju nams ražošanas direktors Gatis Vēbers atgādina, ka visi Neatkarīgās abonenti (arī tie, kas to abonē bez pielikumiem) janvāra pirmajā nedēļā savās pastkastītēs saņems 2013. gada kalendāru. Arī izdevniecības Mediju nams citu izdevumu gada abonentiem paredzētas dāvanas: Sporta Avīzes abonentiem – grāmata 37 stāsti par Kārli un bezmaksas pieeja interneta resursam SA+, Praktiskās Astroloģijas – speciālizdevums Prognozes 2013. gadam, Mājas – 5 speciālizdevumi, Vakara Ziņu – 4 speciālizdevumi.

«Abonēšanas aktivitāte ir pat lielāka nekā pērn – it īpaši tas attiecas uz mūsu izdevniecības žurnāliem. Arī laikrakstu pasūtīšana ir saglabājusies pagājušā gada līmenī, kas ir atzīstams par labu rādītāju,» uzsver G. Vēbers.


Написать комментарий