13 futbola klubi iekļūst Eiropas līgas nākamajā kārtā

foto thepremierleagueowl.com
foto thepremierleagueowl.com

Pēc UEFA Eiropas līgas grupu turnīra priekšpēdējās kārtas spēlēm kļuvuši zināmi vēl 13 futbola klubi, kuri garantējuši sev vietu nākamajā kārtā.

Tie piepulcējušies sešiem laimīgajiem, kuri vietu 1/16 finālā bija sev nodrošinājuši jau iepriekšējā kārtā. Vēl astoņas komandas Eiropas līgā nāks no Čempionu līgas (visu grupu trešo vietu ieguvējas).

No A grupas kā pirmā nākamajā kārtā iekļuva Mahačkalas "Anži", kas ar 2:0 (0:0) pieveica "Udinese". Tādējādi otru ceļazīmi pēdējā kārtā no šīs grupas iegūs "Liverpool" vai "Young Boys" no Šveices, kuru savstarpējā spēle ceturtdien noslēdzās 2:2.

Pašreizējie kausa ieguvēji Madrides "Atletico" sev vietu nākamajā kārtā nodrošināja pēc uzvaras 1:0 pār Telavivas "Hapoel", bet otru ceļazīmi ieguva Plženas "Viktoria", kas cīnījās neizšķirti 1:1 ar portugāļu klubu "Académica de Coimbra".

No C grupas nākamajā kārtā iekļuva "Fenerbahce" un Menhengladbahas "Borussia", D grupā laimīgie izrādījās "Newcastle United" un "Girondins de Bordeaux", F grupa pirmās divas vietas jau nodrošinājušas Dņepropetrovskas "Dņipro" un "Napoli", no G grupas pagaidām tālāk tikusi tikai "KRC Genk" (otru ceļazīmi iegūs "Basel" vai "Videoton" no Ungārijas), no I grupas "play off" spēlēs iekļuva Prāgas "Sparta", no J grupas - "Lazio", bet no L grupas – "Levante".

Pirms tam jau vietu izslēgšanas turnīrā bija nodrošinājušas Lionas "Olympique", Kazaņas "Rubin", Milānas "Inter", "Hannover 96", Lēverkūzenas "Bayer" un Harkovas "Metallist".


Темы: , , , , ,
Написать комментарий