Benitess kļuvis par “Chelsea” pagaidu galveno treneri

foto skysports.com
foto skysports.com

Spāņu futbola speciālists Rafaels Benitess apstiprināts Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Chelsea" pagaidu galvenā trenera amatā, vēsta kluba oficiālā mājaslapa. Benitess stājies šodien atlaistā Roberto Di Mateo vietā.

"Londonas "Chelsea" futbola klubs var apstiprināt, ka Rafaels Benitess līdz sezonas beigām ir apstiprināts pagaidu galvenā trenera amatā. Īpašnieks un kluba valde tic, ka līdz ar Benitesu klubam ir treneris ar ievērojamu pieredzi visaugstākajā futbola līmenī un kurš var nekavējoties pievienoties klubam un palīdzēt sasniegt mūsu mērķus. 52 gadus vecais spānis rīt treniņlaukumā tiksies ar spēlētājiem," teikts kluba paziņojumā.

Benitess līdz 2004.gadam strādāja Spānijā, kur vislielāko slavu ieguva ar "Valencia". Trīs sezonu laikā Benitess ar Sikspārņiem kļuva par divkārtējo Spānijas čempionu un ieguva UEFA kausu. Pēc tam Benitess pārcēlās uz "Liverpool", kurā strādāja līdz 2010.gada jūnijam. Liverpūlē Benitess ieguva FA kausu, "Community Shield" un fantastiskā finālā 2005.gadā triumfēja UEFA Čempionu līgā (pēcspēles sitienos pret "Milan").

Pēc tam sekoja arī uzvara UEFA superkausā. Vēlāk Benitess nesekmīgi mēģināja izvest no krīzes Milānas "Inter'. Lai arī milānieši ieguva Itālijas superkausu un FIFA Klubu pasaules kausu, "Inter" Rafaels pavadīja tikai pusgadu. Jau vēstījām, ka Di Mateo tika atlaists pēc zaudējuma UEFA Čempionu līgas spēlē pret Turīnas "Juventus" (0:3).

22.11.2012 , 16:45

sportacentrs.com


Написать комментарий