“Binders” nostiprinās vaļīgās Latgales ielas kanalizācijas lūkas Daugavpilī

foto kolesa.ru
foto kolesa.ru

Drebošās kanalizācijas lūkas uz jaunās Latgales ielas drīzumā vairs netraucēs Daugavpils iedzīvotājus. Firma “Binders”, kura nodarbojās ar šī projekta būvniecību, atdzina trūkumus un ir gatava tos labot. Par to portālam gorod.lv paziņoja vicemērs Vjačeslavs Širjakovs.

Atzīmēsim, ka Komunālās saimniecības pārvalde vērsās pie darba izpildītāja ar lūgumu atrisināt šo jautājumu, kuru bija uzdevusi pilsētas vadība, jo no pilsētas iedzīvotājiem nāca sūdzības par slikti uzstādītām kanalizācijas lūkām.

Kā atzīmēja Vjačeslavs Širjakovs, šādas sūdzības no iedzīvotāju puses ir ļoti svarīgas, jo ļauj disciplinēt darba izpildītājus, pat tad, kad objekts jau ir pārbaudīts un nodots.

Atgādināsim, ka Vidzemes ielas, Piekrastes ielas, A. Pumpura ielas, Višķu ielas un jaunās Latgales ielas viadukts bija nodots ekspluatācijā pagājušā gada septembrī. Projektu realizēja pateicoties Kohēzijas fondam, kopējās izmaksas sastādīja 24 miljonus latu, no tiem 85% finansēja fonds, 4,5% valsts un 10,5% Daugavpils dome.
 


Написать комментарий