Projekta budžeta koriģējums ļaus turpināt bruģakmens ieklāšanu Cietoksnī

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes projekta „Daugavpils cietokšņa infrastruktūras – ielu kompleksais labiekārtojums un inženiertīklu renovācija” tāmes apstiprinātais koriģējums ļaus darbu izpildītājam – firmai „Binders” – veiksmīgi pabeigt bruģakmens ieklāšanas darbus. Portālam Gorod.lv apliecināja, ka runa nav par papildu finansējumu, bruģakmens ieklāšanai domātā summa 368 906 latu apmērā tika pārcelta no viena koda uz citu.

Projekta realizācijas termiņš ir 2013.gada 22.marts, tomēr ar Valsts reģionālās attīstības aģentūru tika panākta vienošanās par iespēju pabeigt darbus līdz šī gada beigām. Projekta kopējās izmaksas – 3 873 439 lati, no kuriem 85% (3 292 423 lati) ir ERAF fonda finansējums, pārējo summu (581 016 latus) finansē pašvaldība un valsts.

Jāatzīmē, ka minētā eiroprojekta ietvaros tika veikta siltummezglu, ūdensapgādes sistēmu, kanalizācijas, lietus ūdens kanalizācijas un apgaismojuma rekonstrukcija. Projekta ietvaros tika veikti remontdarbi Aleksandra, Hekeļa, Mihaila, Imperatora, 1. un 2.Oficieru, Komandanta, Konstantīna un Hospitāļu ielā.


Написать комментарий