Daugavpils nepilnās ģimenes saņems atbalstu Eiropas projekta ietvaros

foto kihtlaw.com
foto kihtlaw.com

Oktobrī Daugavpilī tiks uzsākts eiroprojekts „Stabila ģimene Latgalē”, kura mērķis ir atbalstīt mūsu reģiona nepilno ģimeņu vecākus. Projekta dalībnieki varēs apgūt vienu no sociālās rehabilitācijas programmām „Vecāku loma” vai „Personības pašattīstība”, kā arī saņemt individuālās konsultācijas pie dažādu nozaru speciālistiem – sociālā darbinieka, psihoterapeita.

Pēc projekta „Stabila ģimene Latgalē” koordinatoru vārdiem, precīzu dalībnieku skaitu pirms līgumu parakstīšanas paziņot nav iespējams, tiek plānots, ka projekta dalībnieku skaits varētu būt ne mazāks par 25 cilvēkiem, no kuriem tiks izveidotas divas grupas.

Pirmās grupu nodarbības plānotas 2012.gada 20.oktobrī.  Grupu nodarbības notiks vienu reizi nedēļā (sestdienās) četru stundu garumā latviešu vai krievu valodā. Vecāku nodarbību laikā notiks arī bērnu grupu nodarbības - tas atrisinās problēmu, ja ģimenei nav, kas pieskata bērnu.

Saskaņā ar projekta nolikumu, tā dalībniekiem paredzētas kafijas pauzes un tiks apmaksātas sabiedriskā transporta biļetes nokļūšanai uz nodarbībām un atpakaļ.

Projekta koordinatori ziņo, ka, neskatoties uz ierobežotu vietu skaitu, pietiekties dalībai projektā var līdz šī gada 16.oktobrim, nosūtot savus datus uz e-pastu kpk.tilts@gmail.com  vai piezvanot pa tālr. 26368637.


Написать комментарий