Viļānu slimnīcā renovēta katlu māja

foto vilani.lv
foto vilani.lv

Ziema nav aiz kalniem, kāda tā būs šogad – rādīs laiks, bet tai gatavoties jāsāk jau laicīgi, lai sals nepārsteigtu nesagatavotus. SIA „Viļānu slimnīca” veiksmīgi realizējusi katlu mājas rekonstrukcijas darbus un nu bez raizēm varēs sagaidīt ziemu, informē Viļānu novada pašvaldība.

SIA „Viļānu slimnīcā” notikusi katlu mājas rekonstrukcija, lai nodrošinātu pilnvērtīgu siltuma padevi slimnīcai. Iepirkuma rezultātā katlu mājas rekonstrukcijas darbus veica firma „Akvilons Z”.

Katlu mājas rekonstrukcijas darbos ietilpa vecās katlu mājas demontāžas darbi, jauna dūmvada ierīkošana, jauna granulu apkures katlu uzstādīšana un siltumtrases renovācija 60 metru garumā. Renovācijas darbu kopējās izmaksas sastāda 60021,44 LVL. No tiem 11 tūkstošus latu finansēja Viļānu novada pašvaldība, bet 49 tūkstošus latu – Rēzeknes novada pašvaldība.

18.septembrī notika renovētās katlu mājas atklāšana, kurā piedalījās Viļānu novada pašvaldības priekšsēdētājs Arnolds Pudulis, Rēzeknes novada domes priekšsēdētājs Monvīds Švarcs un būvdarbu vadītājs Jānis Volks, būvfirmas valdes loceklis Zintis Akmentiņš un pārstāvji.

Viļānu slimnīcas valdes priekšsēdētājs Juris-Galerijs Vidiņš teica lielu paldies Viļānu un Rēzeknes pašvaldību vadītājiem par sniegto finansiālo atbalstu, kā arī izteica atzinību par firmas „Akvilons Z” centību paveicot visus renovācijas darbus tik rekord īsā laikā.

Veiksmīgas sadarbības un neatlaidības rezultātā Viļānu slimnīcas renovētā katlu māja nodrošinās siltas telpas, kad aiz loga būs drēgns un auksts un šī ziema, lai arī kāda tā būtu, paies daudz jaukāk.


Написать комментарий