'Toyota' atjauninājusi 'Verso' modeli

publicitātes foto
publicitātes foto

Kompānija "Toyota" atjauninājusi kompakto vienapjoma automobili "Verso", kas salīdzinājumā ar priekšteci, kā apgalvo ražotājs, ieguvis 470 jaunu detaļu. Modernizētais "Toyota Verso" plašākai publikai tiks parādīts nākamnedēļ notiekošajā Parīzes autoizstādē.

Modernizētajam "Toyota Verso" ir jauni priekšējie lukturi ar diožu elementiem, citādi buferi un radiatora dekoratīvais režģis. Mainījies arī sānskata spoguļu korpusu dizains, un piedāvājumu papildina jaunu variāciju riteņu diski. Tāpat automobilim būs pieejami jauni virsbūves krāsu toņi un materiāli interjera apdarei.

Neskaitot apdares materiālus, salonā mainīts arī mērinstrumentu panelis, kam turpmāk būs balts apgaismojums, kamēr klimata kontroles un elektrisko logu vadības pogas izgaismotas oranžā tonī. Turpmāk visām "Toyota Verso" modifikācijām jau standartā būs uzstādīts sešu collu ekrāns un multimediju sistēma.

Atjauninātā modeļa atšķirības tehniskā ziņā – citāda regulējuma elektriskais stūres pastiprinātājs un balstiekārta, kā arī uzlabota skaņas izolācija un pastiprināta virsbūve.

Modernizētais "Toyota Verso" būs pieejams ar 1,6- un 1,8-litru benzīna dzinēju (attiecīgi 132 un 147 ZS), kā arī divu un 2,2-litru dīzeļmotoru (126 un 177 ZS).

"Toyota Verso" modelis tiek ražots rūpnīcā Turcijā. Nākamgad "Toyota" plāno pasaulē realizēt 50 tūkstošus "Verso" modeļa spēkratu.


Написать комментарий