Daugavpils novada jaunie vieglatlēti izmēģināja jaunu Višķu stadiona vieglatlētikas arēnu 2

foto dnd.lv
foto dnd.lv

Daugavpils novada dienu ietvaros tika atklāta Višķu stadiona vieglatlētikas arēna.

Jaunus skrejceliņus novērtēja mūsu olimpietis Dmitrijs Jurkevičs. Pēc pazīstama Daugavpils sportista domām, jaunais Višķu stadions ir viena no labākajām vieglatlētikas arēnām Latvijā, kas spēj nodrošināt topošo sportistu kvalitatīvus treniņus.

Stadiona atklāšanas ceremonijā uzrunas vārdus teica Daugavpils novada domes priekšsēdētāja Janīna Jalinska un Višķu pagasta pārvaldes vadītājs Jānis Proms, kuri izteica cerību, ka jaunajā arēnā norisināsies augstākā līmeņa sacensības vieglatlētikā un tiks uzstādīti dauzi sporta rekordi. Jaunu stadionu iesvētīja Višķu Romas katoļu draudzes prāvests Andrejs Aglonietis.

Jaunus skrejceliņus izmēģināja arī jaunie sportisti no Daugavpils novada 15 skolām, kuri piedalījās vairākās vieglatlētikas stafetēs.

4x100m stafetē un zviedru stafetē uzvarēja Sventes vidusskolas skolēni. Mazajā zviedru stafetē zēniem labākie bija Vārkavas novada pārstāvji.

Pagājušā gadsimta 60.gadu beigās uzceltais stadions tika rekonstruēts ar Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai atbalstu. Rezultātā tika izveidoti lēcieniem un metieniem domātie sektori, kuru kopējā platība ir vairāk nekā 1 550 м2, tika uzstādīts vieglatlētikas aprīkojums, atjaunoti skrejceliņi. Kā arī tika rekonstruētas elektroapgādes un drenāžas sistēmas. Projekta kopējās izmaksas sastādīja 443 201, 56 latus.



Написать комментарий

Biķernieku pamatskola чемпион!!!! почему нету не одной фотки?! а???

отстой а не чемпион хоть бы место какое занялиб

Написать комментарий