ASV pasniegtas “Emmy” balvas

foto beyondhollywood.com
foto beyondhollywood.com

23.septembrī Losandželosā notikusi 64.gadskārtējā ASV nacionālās televīzijas akadēmijas prestižo balvu "Emmy" svinīgā pasniegšanas ceremonija.

Par labāko četrās kategorijās atzīts seriāls " Homeland", kurš saņēmis balvu kā gada labākais seriāls, bet aktieri Klēra Deinsa par Kerijas Metisones un Demjans Lūiss par Nikolasa Brodija lomām atzīti par labākajiem dramatiskā seriāla aktieriem. Savukārt seriāla scenāristi Aleks Gansa, Hovards Gordons, Gideons Rafs saņēma balvu kategorijā labākais scenārijs dramatiskajam seriālam.

Par labāko komēdijas seriālu atzīts seriāls "Modern Family", aiz sevis atstājot seriālus 30 Rock, Girls,Veep un The Big Bang Theory .

Par labāko komēdijas aktieri atzīts Alana Kraiera lomas atveidotājs Džons Kraiers no seriāla "Div ar pus vīri" (Two And A Half Men). Šajā kategorijā bija nominēti arī Aleks Boldvins no seriāla 30 Rock, Džims Pārsons no seriāla The Big Bang Theory, Lerijs Deivids no seriāla Curb Your Enthusiasm, Dons Čīdls no House Of Lies, kā arī Luiss C.K. no seriāla Louis.

Par labāko komēdijas aktrisi atzīta Džūlija Luisa Dreifūsa par lomu seriālā "Veep", kas šajā kategorijā bija nominēta kopā ar tādām zvaigznēm kā Tīna Feja no seriāla 30 Rock Melisa Makartija no Mike & Molly, Emija Polere no Parks And Recreation, Edija Falko no seriāla Nurse Jackie, kā arī Lena Danhema no Girls.

Kategorijā labākais dramatiskais aktieris/aktrise otrā plāna lomā balvas saņēma Megija Smita no Downton Abbey un Ārons Pols no seriāla "Breaking Bad ".

Kā labākie komēdijas aktieri otrā plāna lomās tika apbalvoti seriāla "Modern Family" zvaigznes Džūlija Bovena par Klēras Danfijas un Ēriks Stounstrīts par Kamerona Takera lomām.

Balvu kā labākais komēdijas režisors saņēma seriāla "Modern Family" režisors Stīvens Levitāns, savukārt kategorijā par labāko scenāriju komēdijai tika apbalvots seriāla "Luis" scenārists Luiss C.K.

Kategorijā labākais režisors dramatiskajam seriālam balvu saņēma kabeļtelevīzijas HBO seriāla "Boardwalk Empire" režisors Tims Van Patens.


Темы: , , , , , , ,
Написать комментарий