Lasītājs: Cik ilgi jāgaida, lai Cietoksnī tiktu iekārtoti normāli ceļi?

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Portāla Gorod.lv redakcijā ir saņemta kārtējā vēstule ar sūdzību par autoceļu stāvokli mikrorajonā Cietoksnis, Daugavpilī. Vēstulei tika pievienotas fotogrāfijas ar ielu attēliem, kuras mikrorajona iedzīvotāji izmanto katru dienu, apbraucot eiroprojekta ietvaros rekonstruētās ielas un braucienu laikā riskējot bojāt transporta līdzekli.

Pievienotās fotogrāfijas esam nosūtījuši Daugavpils Komunālās saimniecības pārvaldes vadītāja vietniekam Vasīlijam Kuzminam, kā arī esam lūguši pastāstīt mikrorajona iedzīvotājiem par to, kad beidzot viņiem būs iespēja piebraukt pie savas mājas, nebaidoties no bedrēm, kurās pastāv iespēja atstāt riteni, trokšņu slāpētāju vai kādu citu automašīnas detaļu.

V.Kuzmins atzina, ka šobrīd autoceļi Cietoksnī tiešām nav labākajā kārtībā, taču drīzumā situācija mainīsies. Cietoksnī atrodošos ceļu lielākajā daļā līdz rudens beigām tiks ielikts labs ceļa segums, bet ziemā tiks nodrošināta to mehāniska tīrīšana un apstrāde.

Cietokšņa iedzīvotāji ir divus gadus pacietuši komunikāciju sistēmu rekonstrukcijas projekta realizāciju, un KSP cer, ka mikrorajona iedzīvotāji spēs paciest vēl divus mēnešus, kuru laikā notiks intensīvi darbi, lai pabeigtu projektu noteiktajā termiņā.

Runājot par ceļu gar būvlaukumu, kurā Cietoksnī pašlaik notiek visintensīvākā satiksme, KSP vadītājs Aivars Pudāns apsolīja, ka nākamnedēļ šeit atvedīs asfalta drupatas no Višķu ielas, kurā tiek ņemts nost vecais ceļa segums. Darbu rezultātā autoceļu daļa, kas netika iekļauta projektā, arī būs derīga izmantošanai.



Написать комментарий