Apvienība „Saskaņas centrs” meklēs Daugavpilī „svaigas asinis”

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šodien, 6.septembrī, Latvijas Kultūras centrā notika neliela preses konference, kuru bija sarīkojuši politiskās apvienības „SC” pārstāvji.

Partijas Daugavpils nodaļas vadītājs Vitālijs Azarevičs un partijas koordinators Aleksejs Burunovs bija sapulcējuši pilsētas žurnālistus, lai pastāstītu par savu jaunu akciju. Daugavpiliešiem ir iespēja piedalīties pilsētas liktenī, aizpildot anketu, kurā var norādīt to 18 deputātu vārdus un uzvārdus, kurus viņi vēlētos redzēt „SC” sarakstā gaidāmajās pašvaldības vēlēšanās 2013.gada 1.jūnijā.

Pēc V.Azareviča vārdiem, apvienības pārstāvjiem ir svarīgi noskaidrot pilsētnieku domas. Anketu līdz šī gada 1.oktobrim var aizpildīt ar roku (tuvākajā laikā daugavpilieši to atradīs savās pastkastītēs) vai elektroniskā veidā.

Anketā var iekļaut ne tikai „Saskaņas centra” pārstāvjus, bet arī visus, kas, pēc pilsētnieku domām, ir cienīgi kandidēt deputātos. Pēc „SC” pārstāvju vārdiem, viņi ir ieinteresēti Daugavpils liktenī un vēlas zināt pilsētas iedzīvotāju viedokli un reālu situāciju. Visas anketas tiks analizētas, bet to rezultāti tiks paziņoti sabiedrībai.

„”SC” ikgadējā sapulcē, piedāvājot kandidatūras pašvaldības deputātu amatiem, noteikti tiks ņemti vērā pilsētnieku anketēšanas laikā izteikti ieteikumi. Jo sarakstā var nonākt citu partiju pārstāvji, opozīcijas pārstāvji vai netiks iekļauti apvienības esošie locekļi. Anketas tiks nodotas partijai, kuras kandidātus minēs daugavpilieši. Tas ir pirmais solis pirms vēlēšanām pašvaldībā”, - paskaidroja Vitālijs Azarevičs.


Написать комментарий