Valsts policija ziņo, ka Zinību diena Daugavpilī ir pagājusi mierīgi

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Pirmdien, 3.septembrī, visiem Latvijas skolēniem ir sācies jaunais mācību gads. Daugavpilī pēc Zinību dienai veltītajiem svinīgiem pasākumiem skolēni devās uz Vienības laukumu, kur uzstājās Bērnu un jauniešu centra „Jaunība” radošie kolektīvi un skolēni piedalījās dažādos konkursos un izklaidēs.

Valsts policijas Latgales reģionālās pārvaldes inspektore Anastasija Laizāne portālam Gorod.lv pastāstīja, ka Zinību diena Daugavpilī ir pagājusi diezgan mierīgi. Pie pilsētas skolām dežurēja policijas darbinieki, kuri sekoja, lai autotransporta līdzekļu vadītāji ievērotu ātruma ierobežojumus.

Visas dienas garumā policijas ekipāžas nodrošināja kārtību pilsētā. Pēc Anastasijas Laizānes vārdiem, nekādi sevišķi likuma pārkāpumi pirmajā mācību dienā netika reģistrēti. Valsts policijas darbinieki bija sastādījuši dažus protokolus par sīkiem likumpārkāpumiem, taču tā esot parasta ikdienas prakse. Turklāt pārkāpēju vidū nepilngadīgo personu nebija.

Vienīgais izsaukums bija saņemts no pilsētas centra sakarā ar to, ka nepilngadīgajam jaunajam cilvēkam bija nepieciešama medicīniskā palīdzība. Viņš tika nogādāts Daugavpils reģionālajā slimnīcā, kur ārsti viņam konstatēja alkohola reibuma stāvokli.

 


Написать комментарий