Pilsētas programmas ietvaros Daugavpilī tiks renovēta trešā dzīvojamā māja

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Dzīvojamo māju energoefektivitātes paaugstināšanas pilsētas programmas ietvaros Daugavpilī tiks veikti siltināšanas darbi trešajā dzīvojamajā mājā, kas atrodas Ģimnāzijas ielā. Atgādināsim, ka renovācijas darbi, 80% no kuriem finansē Dome, mūsu pilsētā jau tika veikti divās dzīvojamās mājās – Imantas ielā 35 un Kandavas ielā 4.

Pašlaik minētās dzīvojamās mājas iedzīvotāji ir noformējuši kopsapulces protokolu par mājas siltināšanu, ir pabeigts energoaudits un darbu tehniskais projekts. Nākamais solis ir nepieciešamo dokumentu iesniegšana Energoefektivitātes pasākumu līdzfinansējuma piešķiršanas komisijā

Pēc komisijas atļaujas saņemšanas tiks izsludināts konkurss par darbu veikšanu, bet pēc summu noskaidrošanas pašvaldība pieņems galīgo lēmumu par to, kāda projekta realizācijai paredzētā naudas summa tiks iekļauta 2013.gada budžetā.

Jāatzīmē, ka Daugavpilī darbojas sistēma, saskaņā ar kuru daudzdzīvokļu māju iedzīvotāji var saņemt līdzfinansējumu arī bēniņu siltināšanai. Programmas realizācija turpmākajos gados būs atkarīga no pilsētas budžeta iespējām.


Написать комментарий