Kādas firmas sūdzība kavē darbu atsākšanu divās Daugavpils skolās

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā zināms, šogad tiek plānots atsākt vairāku skolu renovācijas darbus, kurus uzsāka firma „Svente Holdings”, taču neizpildīja saistības un zaudēja pasūtījumus. Lai sagatavotu skolas ziemas periodam, pašvaldība pavasarī bija izsludinājusi jaunu konkursu un jau ir noteikusi uzvarētājus dažās konkursa lotēs.

Visdrīzāk tuvākajā laikā tiks atsākti darbi 12. un 6.vidusskolās un Krievu licejā, kurus veiks firma „Belmast Būve”, saņemot par darbu veikšanu 521 tūkstoti latu bez PVN, kā arī renovācijas darbus 16.vidusskolā un 1.speciālajā pamatskolā par nedaudz vairāk nekā 300 tūkstošiem latu veiks firma „Torensberg”.

Pašvaldība plāno noslēgt līgumu sakarā ar vēl vienu loti, kurā tika iekļautas 10.vidusskola un Ruģeļu pamatskola. Taču firma „Lat Ve”, kuras piedāvājums tika izslēgts no konkursa, jo tas neatbilda specifikācijas noteikumiem, pārsūdzēja konkursa rezultātus.

Šobrīd lotes uzvarētāja noteikšanas un attiecīgi renovācijas darbu termiņš ir atkarīgs no tā, cik ātri Iepirkumu uzraudzības birojs atrisinās minēto strīdu. Savukārt Domes izpilddirektors Andrejs Kursītis uzskata, ka sūdzība nav pamatota, tāpēc Iepirkumu uzraudzības birojs visdrīzāk to noraidīs.


Написать комментарий