Organizējot slēptuvi, Čerjomušku iedzīvotāji noķēra cilvēku, kurš ar nolūku bojāja automašīnas

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Visas vasaras garumā Daugavpils mikrorajona „Čerjomuški” iedzīvotāji nevarēja mierīgi gulēt – naktīs kāds ļaundaris bojāja pilsētnieku automašīnas, kas tika atstātas pagalmos. No rīta daži autovadītāji uz automašīnu durvīm un pārsega konstatēja dziļus ieskrāpējumus.

Viens no cietušajiem Gorod.lv pastāstīja, ka tikai augusta sākumā ir izdevies noķert kaitnieku – mikrorajona iedzīvotāji bija sarīkojuši nakts slēptuvi. Izrādījās, ka tas ir 1949.gadā dzimušais vīrietis, kurš ar makšķernieku šķērēm bojāja pilsētnieku privātīpašumu.

Valsts policijas Latgales reģionālās pārvaldes Kārtības policijas Prevencijas biroja nodaļas inspektore Anastasija Laizāne apliecināja minēto informāciju, piebilstot, ka pret pensijas vecuma vīrieti ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185.panta 1.daļas - svešas mantas tīša bojāšana. Tiesa, uz vietas noķertais kaitnieks joprojām neatzīst savu vainu, kaut arī policijā griezās 7 cietušie.
Pēc Valsts policijas darbinieces vārdiem, pagaidām ir pāragri spriest par soda mēru, kas tiks piemērots likumpārkāpējam. Izmeklēšana tiek turpināta.



Написать комментарий