Izgudrotas zeķes, virs kurām nav jāvelk kurpes

publicitātes foto
publicitātes foto

Kāds Šveices uzņēmums izstrādājis zeķes, kas piemērotas valkāšanai bez apaviem - Swiss Protection zeķes ir paredzētas, lai aizvietotu kurpes un valkātājs varētu justies tik viegli, it kā ietu ar basām kājām.

Zeķēm, kuras autori ir Swiss Barefoot Company dizaineri, ir arī pirksti tāpat kā cimdiem. Lai valkātājs nesadurtu vai nesagrieztu kājas, to pēdu daļa ir nostiprināta ar PVC materiālu.

Šveices firmas pārstāvji ir pārliecināti, ka šīs zeķes ir ideāla izvēle cilvēkiem, kuriem patīk staigāt basām kājām, un tās varētu izmantot dažādos sporta veidos brīvā dabā, piemēram, klinšu kāpšanā.

The Swiss Barefoot Company īpašnieks Dīters Hešs izteicies: "Bija vajadzīgi daudzi tehnisku pētījumu un konstruktoru darba gadi, lai šādas zeķes radītu. Esmu ļoti apmierināts ar rezultātu un pat domāju, ka Swiss Protection zeķes varētu kļūt modernas".

Šobrīd uzņēmums strādā pie jauna modeļa, ar kuru varētu skriet maratonu. Patlaban pieejamas gan īsākas, gan garākas zeķes, un viena pāra aptuvenā cena ir 45 lati.


Написать комментарий