M.Koļerovs: Uzskatu par savu pienākumu atmaskot kārtējos ļaunprātīgus melus par mani, kas izskanējuši Latvijā

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Pazīstamais latviešu propagandists Kārlis Daukšts LTV-1 ziņās 2012.gada 8.augustā, atsaucoties uz personīgajām tikšanās reizēm ar mani, paziņoja sekojošo:

"Darbība, ko veic Koļerovs, ir antilatviska... Koļerovs, manuprāt, ir izvirzījis ļoti bīstamu teoriju, ka visi latvieši ir etniskie nacisti, ko cenšas pamatot ar dokumentiem, izstādēm un pasākumiem”.

Atbildīgi varu paziņot – K.Daukšta apgalvojums, ka es esot izvirzījis teoriju, ka „visi latvieši ir etniskie nacisti”, ir apzināti un rupji meli. Šos K.Daukšta melus atspēko vairāki mani raksti, uzstāšanās, intervijas, ko sniedzu Krievijā un ārzemēs un kuros minēju, kas esmu pret JEBKURA VEIDA ETNISKO POLITIKU, jebkura veida etnisko nacionālismu, aizstāvu internacionālismu un tautu tiesības, esmu pret kolektīvo atbildību.

Šie K.Daukšta meli liecina par viņa paša dziļiem morāliem un psihiskiem bojājumiem, jo viņa izdomājumu loģika atklāj tradicionāli analfabētisku nacionālkomunistu un rasistu.
K.Daukšta melus ir viegli atspēkot, jo vienīgajā mūsu tikšanās reizē, kurā mēs arī iepazināmies, piedalījās Latvijas diplomātijas cienījamās atbildīgās personas un eksperti – Latvijas vēstnieks Maskavā Edgars Skuja, Latvijas Ārpolitikas institūta direktors Andris Sprūds un citi. K.Daukšta melus atspēko tas, ka pēc minētās tikšanās Krievijā ar manis piedalīšanos ne Andris Sprūds, ne Latvijas Ārlietu ministrijas parlamentārais sekretārs Viktors Makarovs, ne Latvijas ģenerālkonsuls Sanktpēterburgā Aivars Groza nekādā veidā nevar apliecināt K.Daukšta paranoiskus melus par manu teoriju, ka „visi latvieši ir etniskie nacisti”.

Acīmredzot, šis melīgais nacionālradikāls ar nodomu paziņo plašai publikai par manām neformālajām tikšanās reizēm ar Latvijas diplomātijas un ekspertīzes pārstāvjiem, uz kurām viņu neapdomāti uzaicināja latviešu puse, lai apmelotu un sabojātu visu pozitīvo un konstruktīvu, kas tika panākts šo tikšanos laikā, kurās no K.Daukšta publicistikas bija jūtams etniskā nacionālisma un revizionisma gars.

Esmu drošs, ka Latvijas diplomātijas un ekspertīzes intelektuālā sirdsapziņa neņems vērā K.Daukšta marazmātiskus melus.


Написать комментарий