Sarmīte Ķikuste: Iecelšana slimnīcas vadītājas amatā man bija pārsteigums 3

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils psihoneiroloģiskajā slimnīcā ir jauna vadītāja. 67 gadu vecu Olgu Sokolovu, kura aizgāja pensijā, nomainīja slimnīcas valdes locekle Sarmīte Ķikuste.

Ķikustes kundze Gorod.lv pastāstīja, ka viņas iecelšana valsts modernākās psihoneiroloģiskās slimnīcas vadītājas amatā viņai bija liels pārsteigums.

„Paziņojums par manu iecelšanu jaunajā amatā bija liels pārsteigums, jo es tobrīd atrados atvaļinājumā. Man kļuva zināms, ka Sokolovas kundze uzrakstīja atlūgumu”, - paziņoja Sarmīte Ķikuste.

Uz jautājumu, vai šāda veida specifiskās medicīniskās iestādes vadītājam ir nepieciešama speciālā izglītība, jaunā vadītāja atbildēja, ka tas galvenokārt ir administratīvais amats.

Sarmīte Ķikuste ir ieguvusi ārsta-ginekologa kvalifikāciju 1987.gadā. Strādāja apgūtajā specialitātē Daugavpilī, dažus gadus bija dzemdību nama vadītāja, strādāja Daugavpils reģionālās veselības aprūpes nodaļā.

Bijusī Latvijas 8.Saeimas deputāte, ieņēma Daugavpils pilsētas domes Attīstības departamenta vadītājas amatu. Vēlāk atgriezās medicīnā un kļuva par vienu no Daugavpils psihoneiroloģiskās slimnīcas valdes locekli.

Olga Sokolova ilgus gadus vadīja minēto medicīnas iestādi. Šī gada janvārī notika svinīgā slimnīcas jaunā korpusa atklāšana, kurā piedalījās veselības ministre Ingrīda Circene un augsti novērtēja Sokolovas kundzes ieguldījumu slimnīcas infrastruktūras attīstībā, nosaucot viņu par ģenerāli šajā nozarē.

Ēkas remontdarbos tika ieguldīti 520 000 latu, projekta kopsumma bija 12 miljoni latu, kurus medicīnas iestādes kompleksa renovācijai iedalīja Eiropas fondi un Latvijas valsts.


Написать комментарий

Tikai nestāstiet, ka Olga Fjodorovna uzrakstīja atlūgumu!!!!!!!

Vienotībai vajadzēja savu cilvēku amatā?

Atnāca pie varas slimnīcā, lai to pazudinātu.

Написать комментарий