Preiļos turpinās maģistrālā ūdensvada un kanalizācijas ierīkošanas būvdarbi

foto fybridphotos.com
foto fybridphotos.com

ES KF projekta „Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Preiļos, II kārta” ietvaros turpinās maģistrālā ūdensvada un kanalizācijas tīklu rekonstrukcija un izbūve, kas ievērojami palielinās centralizētās ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu pārklājumu Preiļu pilsētā, informē Preiļu novada pašvaldība.

Aglonas ielā turpinās labiekārtošanas darbi – ceļa apmaļu un bruģa seguma atjaunošana. Brīvības ielā (posmā no Daugavpils ielas līdz Kurzemes ielai) un Atpūtas ielā veikta iebūvēto apakšzemes komunikāciju pārbaude, un ūdens analīžu rezultāti ir pozitīvi, tādēļ tuvākajā laikā tiks veikts pārslēgums uz jaunajiem ūdensvada un kanalizācijas tīkliem.

Ūdenssaimniecības infrastruktūras izbūve turpinās Kurzemes ielā, Latgales ielā un A. Paulāna ielā, drīzumā rakšanas darbi noslēgsies Līvānu ielā un Skolas ielā, kur paralēli jau noris šķembu pamatnes ierīkošanas darbi. Plānots, ka apakšzemes komunikāciju izbūve turpināsies Varakļānu ielā (posmā no Skolas līdz Liepājas ielai) un Bērzu ielā. Tiek veikti sagatavošanās darbi kanalizācijas tīkla izbūvei Rīgas ielā.

SIA „Preiļu saimnieks” aicina savlaicīgi sākt pieslēgumu ierīkošanu centrālajam ūdensvada un kanalizācijas tīkliem, vispirms griežoties SIA „Preiļu saimnieks” kancelejā Preiļos, Liepu ielā 2, kur varēsiet iesniegt pieteikumu, lai saņemtu tehniskos noteikumus.

Jācer, ka ūdenssaimniecības attīstības projekta galvenais ieguvums – pilsētas iedzīvotājiem nodrošināta iespēja izveidot pieslēgumu maģistrālajam ūdensvadam un kanalizācijas tīkliem, tādējādi nodrošinot sev mūsdienu prasībām atbilstošus dzīves apstākļus – atsvērs īslaicīgās neērtības, kas jāpacieš būvdarbu norises laikā.


Написать комментарий