Policija: 'Vitronic' tiesiskās aizsardzības process neietekmēs radaru līguma laušanu

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Fotoradaru ieviesēja, uzņēmuma "Vitronic Baltica un Partneri" tiesiskās aizsardzības process neietekmēs līguma laušanas procedūru, komentēja Valsts policijā.

Pirmdien policija ir saņēmusi informāciju par uzņēmuma tiesiskās aizsardzības procesa lietas ierosināšanu, taču šis fakts neaptur Valsts policijas sākto līguma laušanas procedūru, saskaņā ar kuru policija līdz 22.augustam gaida no uzņēmuma pamatojumu par līgumā paredzēto saistību neizpildi.

Par turpmākajiem soļiem Valsts policija informēs tad, kad saņems un izvērtēs pamatojums no "Vitronic Baltica un Partneri", uzsvēra policijā.

Jau vēstīts, ka uzņēmums otrdien paziņoja, ka tiesā ierosināts tā tiesiskās aizsardzības process. Uzņēmumā uzsver, ka tieši finanšu grūtības, kuru cēlonis ir nepietiekamie ienākumu no radaru fiksētajiem pārkāpumiem, ir iemesls līguma neizpildei.

Policija pagājušajā nedēļā paziņoja, ka līgums līdz noteiktajam termiņam joprojām nav izpildīts, tāpēc plānots ar uzņēmumu līgumu lauzt. No plānotajiem 160 stacionārajiem fotoradariem patlaban uz ceļiem 27 stacionārie fotoradari un 34 pārvietojamie fotoradari.


Написать комментарий