Vecāki ļauj piecus gadus vecajai meitai peldēt ar haizivīm

foto kadrs no video
foto kadrs no video

Bārnsu ģimene no Konektikutas štata interneta vietnē youtube publicējusi video, kurā redzams, kā viņu piecus gadus vecā meita peldas akvārijā kopā ar haizivīm. Video izsaucis asu reakciju dažādos medijos, jo daudzi vecākiem pārmet pārāk vieglprātīgu attieksmi pret bērnu audzināšanu.

Kā vēsta televīzija 7news, Bārnsu ģimene atvaļinājumu pavadījusi Bahamu salās. Tā laikā tēvs Deivids, māte Alana un piecus gadus vecā Anaija apmeklēja arī akvāriju, kurā tiek barotas haizivis, kā arī tiek ļauts doties īsā peldēt ar plēsoņām. Lai arī Alana sākumā satraukusies par to, cik bīstamas haizivis izskatās brīdī, kad akvārija darbinieks tās sāka barot, ar devīzi “Dzīve ir pārāk īsa, lai būtu garlaicīga” uz lūpām, vecāki tomēr ļāvuši savai meitai izpeldēties plēsoņu baseinā.

Deividam un Alanai žurnālisti un daudzi vecāki pārmet vieglprātīgo attieksmi – ja pieaugušie šajā situācijā par savu izvēli peldēties ar haizivīm varēja uzņemties pilnu atbildību paši, tad bērns šajā situācijā bērns bijis neaizsargāts.

 


Темы: , , , , , ,
Написать комментарий