Pārtikas nozares forumā runās par nodokļu politiku nozares attīstībai

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Piektdien viesnīcā "Radisson BLU Latvija" norisināsies pārtikas nozares forums "Latvijas pārtikas nozares konkurētspēja starptautiskajos un pašmāju tirgos", informēja foruma rīkotāja izdevniecības "Dienas Bizness" pārstāve Ivonna Vicinska.

Pārtikas nozarei svarīgus jautājumus forumā skaidros Zemkopības ministrijas speciālisti un Finanšu ministrijas nodokļu eksperti, kuri stāstīs par turpmāko gadu nodokļu politiku, kas sekmētu ražotāju konkurētspējas un attīstības iespējas.

Pasākumā piedalīsies arī pasaulē atzīti Itālijas nodokļu eksperti, kuri dalīsies pieredzē par PVN darījumiem Eiropas Kopienas ietvaros un pievienotās vērtības nodokļa (PVN) piemērošanu nacionālajās nodokļu sistēmās.

Savukārt nozares vietējie un ārvalstu eksperti skaidros, kā ražošanas nozares attīstību un konkurētspējas palielināšanos var sekmēt zinātnieku un ražotāju ciešāka sadarbība. Tāpat speciālisti arī stāstīs par mārketinga novitātēm, kas balstītas ģenētikas pētījumiem.

Pasākumu organizē izdevniecība "Dienas Bizness" sadarbībā ar DNB banku, Latvijas Darba devēju konfederāciju, Latvijas Pārtikas uzņēmumu federāciju un Latvijas Piensaimnieku centrālo savienību.


Написать комментарий