Lai varētu notikt meistarklase vingrošanā pie Ledus halles uz vienu dienu novietos stieņus

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šajās brīvdienās Daugavpilī notiks dažādi pasākumi, tai skatā sporta pasākumi. Kā tika ziņots, sestdien plkst.13:00 pie Ledus halles, pateicoties Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrības iniciatīvai, notiks speciāli organizēta meistarklase.

Sporta pārvaldes preses sekretārs Nauris Mackevičs Gorod.lv pastāstīja, ka šī sporta pasākuma gaitā profesionālie vingrotāji demonstrēs dažādas pieejas un tehnikas, konsultēs sakarā ar vingrojumu pareizo izpildi un sniegs rekomendācijas par veselīgo uzturu. «Diemžēl Daugavpils centrā nav labi aprīkotu sporta laukumu, tāpēc, lai varētu sarīkot šo meistarklasi, pie Ledus halles tika novietoti stieņi, kurus aizņemsimies uz vienu dienu no kādas pilsētas skolas. 

Ceram, ka šo interesantu pasākumu apmeklēs pietiekoši daudz interesentu», - uzskata Sporta pārvaldes pārstāvis. 

Jāpiebilst, ka nodarbības ir domātas dažāda vecuma un fiziskas sagatavotības pārstāvjiem, tāpēc ģimenes pilnā sastāvā tiek aicinātas piedalīties pasākumā. Vienīgais noteikums - paņemt līdzi sporta tērpu un atbilstošos apavus. 

Pilsētniekiem nav jāuztraucas par atbilstoši aprīkotu sporta laukumu trūkumu, Nauris Mackevičs solīja, ka jau maija beigās – jūnija sākumā tiks pilnībā aprīkots sporta laukums pie Volejbola skolas – tajā tiks ierīkoti stieņi un to apmeklēt varēs visi interesenti.
 


Написать комментарий