Latvijas jaunais “boibends” piedāvā debijas singlu

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Aprīļa sākumā notikušajā dziedātājas Samantas Tīnas pikantajā dzimšanas dienas ballītē sevi uz Latvijas mūzikas skatuves pieteica jauna Jura Millera producēta puišu grupa Mono, bet tagad trijotne piedāvā savu debijas singlu Varbūt.

Kā vēsta grupas pārstāvis, ar jauno kompozīciju puišu grupa Mono uzsāk savu ceļu pie Latvijas klausītājām un ir gatavi cīņai par viņu sirdīm.

Grupā darbojas trīs atraktīvi jaunekļi - Ainārs Eidons no Rūjienas, valmierietis Iļja Tēraudkalns un Kristaps Kiršteins no Saldus.

Par grupas pirmo radiosinglu ir kļuvusi dziesma Varbūt, ko sarakstījis internacionāls autoru kolektīvs - mūzikas un latviešu teksta autore ir Ilze Kalve, savukārt dziesmas angļu versijas teksta autors ir Kajs Ismets no Lielbritānijas. Dziesmas producenti ir Juris Millers un Ilze Kalve.

Lai arī grupa savu ceļu pie skatītājiem ir sākusi tikai nesen, jau šobrīd tās koncertgrafiks tuvākajiem mēnešiem ir visai piesātināts - vasarā paredzēti vairāk nekā 30 koncerti dažādās Latvijas pilsētās, tostarp Valmierā, Alūksnē, Daugavpilī, Rīgā, Saldū un citur.

"Katram no mums ir muzikālā izglītība un vairāku gadu skatuves darbības pieredze, tādēļ ceram, ka klausītāji to spēs novērtēt - visādā ziņā mēs noteikti nevēlamies līdzināties TV šovu viendienīšiem, kas, dažas dienas pazibot TV ekrānā, jau sevi uzskata par pasaules mēroga zvaigznēm. Mēs esam mūziķi," saka grupas dalībnieks Ainārs.


Написать комментарий