“HTC” prezentē “Desire C” – jaunāko viedtālruni ar “Beats Audio”

foto delfi.lv
foto delfi.lv

HTC Corporation prezentēja savu jaunāko tālruni – HTC Desire C. Aprīkots ar Beats Audio tehnoloģiju, HTC Desire C ir viedtālrunis ar augstas kvalitātes dizainu, turklāt tas ir pieejamāks cenas ziņā. HTC Desire C ļauj ērti pārvaldīt profesionālo un personisko informāciju, un dalīties ar nozīmīgiem savas dzīves mirkļiem.

Tālrunis ir pieejams sarkanā, baltā un melnā krāsā, un tas ir aprīkots ar HTC Sense 4.0, kas ir integrēta ar Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) operētājsistēmu.

HTC Desire C nodrošina pilnskanīgu, dzidru studijas kvalitātes audio atskaņošanu, kas iespējams pateicoties pielāgotai Beats Audio funkcijai un ierīcē izmantotajām tehnoloģijām. Skanējums aizraus gan mūzikas baudītājus, gan kinomīļus, gan aizrautīgus spēļu fanus.

HTC Desire C piedāvā 3,5 collu HVGA ekrānu, kas ļauj pārlūkot internetu, fotogrāfijas vai sazināties ar ģimeni un draugiem. Desire C piecu megapikseļu kamera un acumirklīga iespēja dalīties ar informāciju, ļaus publicēt jebkuru mirkli tikai dažas sekundes pēc tam.

Līdz ar datu uzglabāšanas servisa Dropbox integrāciju, HTC Desire C lietotāji iegūs iespēju bezmaksas izmantot 25 gigabaitus šajā servisā datu uzglabāšanai uz diviem gadiem.

HTC Desire C atsevišķos tirgos būs pieejams jau maijā, bet Latvijā tas būs pieejams jūnijā.


Темы: , , , ,
Написать комментарий