Daugavpils muzejs skolēniem piedāvā izdomāt pilsētas virtuālo nākotni

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kultūras dienu ietvaros Daugavpilī rīt, 17.aprīlī, Novadpētniecības un mākslas muzejs sāk elektronisko zīmējumu konkursu „Virtuālā Daugavpils nākotnē”, kurā tiek aicināti piedalīties mūsu pilsētas skolu 4.-.9 klašu skolēni.

Pilsētas muzeja Mākslas nodaļas vadītāja Larisa Kaimiņa pastāstīja Gorod.lv, ka konkursa mērķis nav tikai pārbaudīt, cik labi un pareizi mūsu bērni prot pielietot dažādas datorprogrammas, bet arī pievērst mazo iedzīvotāju uzmanību mūsu pilsētas attīstības problēmai nākotnē, stimulēt radošu pieeju un fantāziju.

Konkursa dalībniekiem nav izvirzītas nekādas konkrētas prasības, viņi var brīvi izvēlēties jebkurus virtuālās vizualizācijas līdzekļus, lai pārskatāmi parādītu, kādu redz Daugavpili nākotnē. Pēc organizatoru domām, konkurss palīdzēs patriotisku jūtu attīstībai attiecībā pret savu pilsētu, reģionu, valsti. 

Visus dalībnieku darbus būs iespējams aplūkot uz lielā ekrāna Muzeju naktī, kas šogad norisināsies 19.maijā no plkst.22:00 līdz 24:00. 

Savus darbus skolēniem jāsūta līdz 15.maijam uz adresi muzejs.konkurss@inbox.lv. Saskaņā ar konkursa noteikumiem, katrs dalībnieks var atsūtīt tikai vienu prezentāciju elektroniskajā veidā. Ir nepieciešams norādīt savu vārdu, uzvārdu, kā arī klasi, skolu un kontakttālruni. 

Plašāku informāciju ir iespējams uzzināt muzeja mājaslapā www.dnmm.lv un pie Mākslas nodaļas vadītājas Larisas Kaimiņas – m.t.26139690, t.65426804.
 


Написать комментарий