Daugavpils novadā notriekts alnis 3

foto Valsts policija
foto Valsts policija

14.aprīlī Līksnas pagastā notika ceļu satiksmes negadījums ar meža dzīvnieku alni. Automašīnas Mitsubishi un dzīvnieka sadursmes rezultātā cieta pasažieris, 1973.gadā dzimis vīrietis, kuram bija nepieciešama medicīniskā palīdzība.

Pēc esošas pirmatnējās informācijas, cietušais pārvietojās pa ceļa braucamo daļu. Jāpiebilst, ka dotais ceļa posms nebija apgaismots un uz cietušā apģērba netika konstatēti nekādi gaismu atstarojošie elementi. Šī traģēdija kārtējo reizi liecina par to, ka pārvietojoties tumšās diennakts laikā gājējiem JĀLIETO ATSTAROTĀJI gan apdzīvotās vietās, gan ārpus apdzīvotām vietām. Atstarotājs ļauj vadītājam laicīgi pamanīt gājēju!

 Vēl viens ceļu satiksmes negadījums ar traģiskām sekām notika 15.aprīlī ap 14:10 Daugavpils novadā, Līksnas pagastā. 12 gadīgs pusaudzis, vadot automašīnu pa grants ceļu, notrieca 1971.gadā dzimušo velosipēdistu, kurš slimnīcā no gūtajām traumām mira. Pēc policijas rīcībā esošas informācija zēns patvaļīgi bija paņēmis automašīnas atslēgas un devies pavizināties. Notiek izmeklēšana.

13.aprīlī ap 22:30 Daugavpils novadā, Medumu pagastā 1969.gadā dzimis vīrietis, braucot ar automašīnu Audi pa ceļu Daugavpils-Medumi-Lietuvas robeža, uzbrauca gājējam, pagaidām nenoskaidrotam vīrietim, kurš notikuma vietā gāja bojā. 



Написать комментарий

Tikai man liekas, ka virsraksts īsti neatbilst rakstam?
Divi cilvēki pagalam, sīkais noteikti savos 12 gados arī sev dzīvi sabojājis, a te notikumu centrā alnis...

Paskaties foto, tas ir ALNIS !

Anonīms: Paskaties foto, tas ir ALNIS !

palasi tekstu, gudriniek...
tur par alni tik pēdējā atkāpe :)

Написать комментарий