Aprīlī atsāks Rēzeknes centrālās ielas rekonstrukciju

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Rēzeknes centrālās ielas - Atbrīvošanas alejas, rekonstrukcija atsāksies 10.aprīlī, atsaucoties uz Rēzeknes pilsētas domes Attīstības pārvaldes vecākais projektu vadītāja Georgija Orlova teikto, ziņo domes pārstāve Diāna Zirniņa.

Tiesa, domē norāda, ka ielas rekonstrukcijas darbu uzsākšana tiešā veidā ir atkarīga arī no laikapstākļiem.

Vispirms rekonstrukcija norisināsies Atbrīvošanas alejas un 18.Novembra ielas krustojumā. Pēc krustojuma pilnas izbūves uzsāks Atbrīvošanas alejas un Latgales ielas krustojuma rekonstrukciju. Abos krustojumos izbūvēs komunikācijas un uzstādīs jaunus luksoforus, informē domē.

Zirniņa norāda, ka Atbrīvošanas alejas un Latgales ielas krustojums netiks slēgts pilnībā. Darbi notiks tā, lai nodrošinātu piekļuvi Brīvības ielas mikrorajonam un nodrošinātu kustību virzienā uz Daugavpili.

Tiek prognozēts, ka Atbrīvošanas alejas un 18.Novembra ielas krustojuma rekonstrukcija ilgs dažas nedēļas. Šajā laikā notiks arī izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā. Proti, autobusi, kuru maršruti savieno pilsētas Ziemeļu mikrorajonu un Vipingu, kursēs šādi: Atbrīvošanas aleja - K.Valdemāra iela - Dārzu iela - Latgales iela - Vipingas virziens un otrādi. Autobusi, kuru maršruts ir virzienā uz Daugavpils pusi un staciju Rēzekne II kursēs šādi: Atbrīvošanas aleja - K.Valdemāra iela - Dārzu iela - N.Rancāna iela - Atbrīvošanas aleja un otrādi.

Viens no pēdējiem Atbrīvošanas alejas rekonstrukcijas projekta darbiem būs trešās asfalta kārtas ieklāšana rekonstruējamajā ielas posmā.


Написать комментарий