Lielbritānijā arestēts Latvijas zaglis transvestīts

foto: ruconnect.co.uk
foto: ruconnect.co.uk

Latvietis Mareks Burkevičs tika pieķerts zagšanas laikā Disaidā (Lielbritānija) visai pikantos apstākļos.

Tiek ziņots, ka zaglis iekļuva kādas Lielbritānijas iedzīvotājas mājā viņas prombūtnes laikā un nodzīvoja tur vairākas dienas. Sieviete atgriezās pēkšņi, lai paņemtu savas mantas, un atrada guļamistabā nesaukto viesi izaicinošā tērpā, – vēsta ruconnect.co.uk.

Uz izsaukumu atbraukušie policisti apstiprināja, ka 27 gadus vecajam vīrietim mugurā bija melnas sieviešu biksītes, krūšturis, triko un zīda tops. Visus šos apģērba priekšmetus viņš aizņēmās no mājas saimnieces garderobes. Aresta laikā sākumā viņš slēpās zem matrača, bet pēc mēģināja pretoties un tika iekalts rokudzelžos.

Detektīvi konstatēja, ka zaglis bija paspējis iznest no mājas un pārdot melnajā tirgū sievietes dārglietas, ieskaitot laulību gredzenu, kā arī fotoaparātu, kurā bija unikālas viņas meitas svētku fotogrāfijas.

Tiesā tika noskaidrots, ka sieviete bija pavirši pazīstama ar Burkeviču un pat agrāk bija palīdzējusi viņam ar pārtiku un apģērbu. Viņa vīrieti žēloja, jo zināja par viņa atkarību no narkotikām. Apsūdzētais gribēja attaisnot sieviešu veļas valkāšanu ar to, ka gribēja sasildīties.

Tomēr tiesa pieņēma šādus argumentus zināšanai un piesprieda latvietim 18 mēnešu cietumsodu. Turklāt Burkeviča advokāts paziņoja, ka vīrietim nepieciešama psihiatriskā palīdzība.


Написать комментарий