Pēc pilsētnieku lūgumiem dažos Daugavpils parkos nomainīs soliņus

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils dome turpina labiekārtot pilsētu. Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs paziņoja, ka, reaģējot uz pilsētnieku lūgumiem, Domes vadība Komunālās saimniecības pārvaldei ir uzdevusi apsekot pilsētas atpūtas vietas, kurās ir ierīkoti soliņi un, apkopojot informāciju par aprīkojuma stāvokli, sastādīt izdevumu tāmi par ar to remontu vai maiņu.

Piemēram, ir zināms, ka šogad tiks nomainīti soliņi skvērā pie bijušā kinoteātra „Daugava” pilsētas centrā, uz kuriem daudzi pilsētnieki gaida sabiedrisko transportu vai atpūšas pēc pastaigas pa pilsētu. Šeit kādreiz uzstādītie oriģinālā dizaina soliņi savu ir nokalpojuši, tāpēc tika nolemts ierīkot jaunus soliņus un, lai nebojātu pilsētas ārējo izskatu, tika pieņemts lēmums skvērā uzstādīt viena dizaina soliņus.

Komunālās saimniecības pārvaldes inženiere Ināra Pankeviča portālam Gorod.lv apliecināja, ka tuvākajā laikā tiks sagatavota informācija par soliņu stāvokli pilsētā, pēc tam tiks apstiprināta summa, kura tiks piešķirta nepieciešamajiem darbiem un izsludināts iepirkums.

Ja atradīsies līdzekļi, pašvaldība plāno nomainīt soliņus arī Akmens parkā un skvērā, kas atrodas Ķīmijā, pie veikala „Beta”.


Написать комментарий