“Daugavpils” piekāpjas čempioniem, “Daugava” uzvar pastarīšus

foto: rezeknesnovads.lv
foto: rezeknesnovads.lv

Daugavpils „Daugava” turpina izmisīgu cīņu par trešo vietu Smscredit.lv futbola Virslīgas turnīrā, kārtējā mačā ar 2:1 pārspējot „Metta/LU”. BFC „Daugavpils” cīņā pret līderi „Skonto” punktus aizķert neizdevās, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Piektdien BFC „Daugavpils” viesojās Rīgā, kur tikās ar pārliecinošajiem čempionāta līderiem „Skonto”. Spēles favorīti rezultātu atklāja 14. minūtē, ļoti sekmīgi izpildot sitienu pēc centrējuma no soda sitiena. Vēl pēc 14 minūtēm Artjoms Osipovs izdarīja spēcīgu un precīzu sitienu no apmēram 25 metriem, panākot 2:0. Labākās iespējas samazināt rezultāta starpību daugavpiliešiem radās spēles beigās, kad bumba trāpīja pa vārtu stabu, kā arī aizlidoja pavisam nedaudz garām vārtu pārliktnim.

Sestdien Daugavpilī cita pilsētas komanda „Daugava” uzņēma „Metta/LU”. Šajā spēlē jau izteiktu favorītu lomā bija daugavpilieši, kuri ilgi ar vārtu gūšanu nekavējās. Jau 4. minūtē ar galvu skaisti vārtu stūrī sita Ēriks Kokins. Lai arī iniciatīva piederēja mājiniekiem, līdz pat otrā puslaika beigām iesist vēlreiz neizdevās. Šajā momentā neveiksmīgo rīdzinieku spēli aizsardzībā vārtu guvumā pārvērta Vladimirs Volkovs – 2:0. Spēles pēdējās 15 minūtēs futbolistiem spēlēt bija ļoti grūti, jo lija pamatīgs lietus. Bieži vien bumba iesprūda kādā no daudzajām peļķēm un tas galu galā nāca par labu viesiem, kuri pašās cīņas beigās vienus vārtus atguva – 1:2.

Būtiskas izmaiņas turnīra tabulā pēc šīs kārtas nav notikušas. „Daugava” atrodas ceturtajā vietā, bet BFC „Daugavpils” ir astotā.

Abas Daugavpils komandas savā starpā tiksies 13. augustā plkst. 18:00.


Написать комментарий