„Muzikālais augusts” Daugavpilī sāksies ar romancēm, vīnu un kino zem klajām debesīm

Kā ziņots, ceturtdien, 7.augustā, Daugavpilī sāksies festivāls „Muzikālais augusts”.

Sākot ar šodienu, katru mēneša ceturtdienu, dažreiz arī piektdien, pilsētnieki varēs baudīt kvalitatīvu mūziku un apmeklēt koncertus.

Pirmais pasākums „Muzikālā augusta” ietvaros notiks 7.augustā plkst.18.00 – Vienības nama koncertzālē ar izcilā krievu komponista Pētera Čaikovska romancēm uzstāsies Lielās Mūzikas balvas nominants, Latvijas Nacionālās operas solists Rihards MAČANOVSKIS (basbaritons) un LNO mūziķi - Mārtiņš ZILBERTS (klavieres) un Jurijs SAVKINS (vijole).

Pēc tam – plkst. 19:30 – svētki turpināsies Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja pagalmā, kur notiks mūzikas grupas „Pieneņu vīns” (Rīga) koncerts.

Plkst.21:00 Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja pagalmā notiks Daugavpils I Starptautiskā īsfilmu festivāla „Greipfrūts” konkursantu kino parāde.

Piektdien, 8.augustā, Vienības nama koncertzālē uzstāsies viena no populārākajām intelektuālajām dziedātājām Krievijā – Irina Boguševska (Maskava). Ieejas biļete maksās 2-4,30 eiro, jāsaka, ka visi pārējie pasākumi „Muzikālā augusta” ietvaros būs par brīvu.

Arī nākamnedēļ mūs gaidīs ļoti interesanti koncerti un pozitīvas emocijas. Sekojiet informācijai ziņu portālā Gorod.lv!


Написать комментарий