Pludmales volejbola turnīrā uzvar Ribickis/Sergejevs un Kravčenoka/Dolotova

foto: 7sport.lv
foto: 7sport.lv

Svētdien Stropu pludmalē norisinājās otrais Daugavpils atklātā pludmales volejbola čempionāta posms vīriešiem. Par uzvarētājiem kļuva Arvīds Ribickis pārī ar Maksimu Sergejevu, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Otrais Daugavpils čempionāta posms sapulcināja lielāku dalībnieku skaitu. Par uzvaru vīriešu konkurencē cīnījās 18 pāri. Spraigā finālā (11:6, 8:11, 11:9) uzvaru izrāva Arvīds Ribickis un Maksims Sergejevs. Otrā vieta Jānim Skrindam ar Tomu Švānu, savukārt trešie bija Dmitrijs Lavrenovs un Oļegs Seļskovs.

Svētdien tika aizvadīts pirmais pilsētas čempionāta posms arī sievietēm. No labākās puses sevi parādīja Anastasija Kravčenoka, kura pavisam drīz dosies uz Pasaules jaunatnes olimpiskajām spēlēm Ķīnā. Pārī ar Elvitu Dolotovu tika izcīnīta pirmā vieta. Otrajā vietā starp 12 pāriem Inese Raciņa un Marija Čerņavska, bet labāko trijnieku noslēdza Terēza Hrapāne/Nadežda Saveļjeva.

Šajā nedēļas nogalē Virognas bāzē norisināsies ERGO Open Latvijas čempionāta posms volejbolā. Finālspēles paredzētas svētdien.


Написать комментарий