Neticēsiet, bet tā Pugačova un Galkins audzina savus bērnus!

foto: Instagram
foto: Instagram

Krievijas šovbiznesa zelta pāra – Allas Pugačova un Maksima Galkina – draugi padalījušies ar iespaidiem, kā Pugačova un Galkins rūpējas par saviem deviņus mēnešus vecajiem dvīņiem Hariju un Elizabeti.

Kā vēsta Krievijas prese, draugi bijuši pat šokēti, uzzinot, ka slavenie vecāki jau ved mazuļus uz muzejiem un māca viņiem klavierspēli.

Izdevumam “StarHit” dziedātāja Aleksandra Buinova dzīvesbiedre Aļona Buinova stāstījusi, kā pirms dažām nedēļām satikusies ar Pugačovu un Galkinu Izraēlā, kur Pugačova ar visiem bērniem atpūtās Cēzarejā. “Kādu dienu kopā ar vīru devāmies ciemos pie Allas un Maksima uz viņu īrēto villu. Devos iekšā, apskatījos visapkārt, bet bērnus nekur nemanīju. Vaicāju: “Alla, bet kur bērneļi?” “Muzejā!” – atrauca Alla. Tad atcerējos, ka Lizai un Harijam pirmais gadiņš paliks tikai septembrī, tāpēc gluži loģiski no manis izlauzās nākamais jautājums – kādā vēl muzejā var būt tika mazi bērni? “Dalī muzejā” – man mierīgi atbildēja Alla. Izrādās, ka netālu no viņu villas ir privāta galerija, kur vesels stāvs atvēlēts Salvadora Dalī darbiem. Es burtiski apsēdos no šoka: “Alliņ, tev būs ļoti gudri bērni, ja jau viņus šādā nes uz muzejiem un iepazīstina ar Dalī daiļradi,” pārsteigta bijusi Aļona Buinova.

Savukārt cita slavenā pāra paziņa Mila Stavickaja izstāstījusi: “Ne reizi neesmu dzirdējusi, ka Alla un Maksims būtu stingri pret bērniem. Un esmu novērojusi, ka Harijs raksturā ir līdzīgs tēvam – tāds pats nopietns, dziļš. Bet Ļiza ir visa mammā – dzīvespriecīga, aizrautīga. Jauka meitenīte – sprogaina, gaiša, īsta lēdija.”

Izrādās arī, ka jau vairākus mēnešus Pugačova savus bērnus iepazīstina ar klavierspēli – pati piesēžas pie pianīna, paņem klēpī te vienu, te otru un sāk spiest uz taustiņiem. Tikmēr dvīņi cenšas atkārtot mammas darbības. Gadās arī, ka dvīņi tik ļoti aizraujas, ka grūž nost māmiņas rokas, lai tikai pašu spēkiem mēģinātu izdabūt no instrumenta skaņas. Bet, ja tas nesanāk, tad mazuļi paņem mammas roku un uzliek to uz taustiņiem, lai tālāk spēlētu viņa.

Slavenajai ģimenei ir vēl kāda aizraujoša nodarbe – sapucēt bērnus neskaitāmajos apģērbos, ko no ārzemēm saveduši un sadāvinājuši draugi. Tā, piemēram, dziedātājs Nikolajs Baskovs sarūpējis veselu komplektu – ap 300 drēbītēm veselam gadam uz priekšu! Savukārt jau pieminētie Aļona un Aleksandrs Buinovi puisītim uzdāvinājuši “Armani” kostīmiņi, bet meitenītei – kleitiņu no “Dior”.
Tikmēr dziedātājs Boriss Moisejevs sagādājis Pugačovas un Galkinas dvīņiem drēbītes no kādas franču firmas, kas ražo modīgus apģērbus mazuļiem. Garijam piemeklēts mājas kostīmiņš, bet Elizabetei – sarafāniņš ar pušķīšiem. “Es ceru ar Allu satikties “Jaunajā vilnī” Jūrmalā. Tad arī pasniegšu savas dāvanas. Un ar nepacietību gaidu to brīdi, kad bērni sāks patstāvīgi staigāt, jo esmu iecerējis viņiem iemācīt dejot,” Borisu Moisejevu citē Krievijas portāls dni.ru.


Написать комментарий