'Lido' pērn sasniedzis lielāko apgrozījumu pēdējo piecu gadu laikā – 29,72 miljoni eiro

foto: inyourpocket.com
foto: inyourpocket.com

Kā liecina 2013.gada auditētie finanšu rezultāti, ēdināšanas kompānija AS "Lido" pērn sasniegusi lielāko apgrozījumu pēdējo piecu gadu laikā - 29,72 miljonus eiro, portālu "Delfi" informēja uzņēmums.

Kompānijas pērn iespētais ir par 10 % vairāk nekā 2012. gadā, ēdināšanas biznesā sasniedzot pat 12 % pieaugumu. Savukārt uzņēmuma peļņu, salīdzinot ar 2012.gadu,  ir izdevies  trīskāršot, sasniedzot 863 678 eiro.

"Pērn bija pirmais atspēriena gads un ceļš uz attīstību pēc 2012.gada, kad pabeidzām Ārpustiesas aizsardzības procesu un gada laikā ir izdevies sasniegt ļoti daudz. Esam gan atjaunojuši pirmskrīzes labo reputāciju - "Lido" 2014.gada reputācijas topā sasniedzis 6.vietu, starp iedzīvotājiem pat 3.vietu. Klienti savu mīlestību ir izrādījuši arī ēdot, apgrozījums ēdināšanas biznesā audzis par 12% un gada laikā esam katru Latvijas iedzīvotāju paēdinājuši vismaz divas reizes, kopā apkalpojot pie 5 miljoniem cilvēku," stāsta AS "Lido" valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa.

2014. gada pirmā pusgadā uzņēmuma apgrozījums turpinot augt, salīdzinot ar 2013. gada attiecīgo periodu, norāda kompānijas pārstāvji. Uzņēmums šogad atvēris jaunu "Lido" tirdzniecības centrā "Domina", Alus dārzu Krasta ielā, Vasaras terasi Jūrmalā un Vērmanītī, gada beigās plāno uzņēmums atvērt vēl vienu "Lido" Igaunijā.

"Lido" ir viens no lielākajiem nodokļu maksātājiem valstī, 2013. gadā nodokļos samaksājot aptuveni 8,3 miljonus eiro. Kompānijā pērn strādāja 870 cilvēki, taču līdz ar "Lido Domina" atvēršanu, uzņēmums nodarbina vairāk nekā 1000 darbinieku. 


Написать комментарий