Bokss: Koržeņevskis un Šuļga uzvar Kaļiņingradā

foto: sportaparvalde.lv
foto: sportaparvalde.lv

No 10. līdz 13. jūlijam Kaļiņingradā norisinājās starptautiskās sacensības boksā „Kaļiņingradas pilsētas vadītāja kauss”. Turnīrā veiksmīgi startēja Daugavpils bokseri, informē Sporta pārvaldes portāls.

Starp dalībniekiem bija labākie Ukrainas, Lietuvas, Latvijas un Kaļiņingradas bokseri 1998.-1999. gadā dzimušo grupā.

Latvijas izlases sastāvā uz Kaļiņingradu devās vairāki Daugavpils BJSS bokseri, no kuriem diviem izdevās iegūt pirmās vietas.
Edgars Koržeņevskis svara kategorijā līdz 54 kilogramiem izcīnīja divas uzvaras priekšsacīkstēs, kā arī ieguva pirmo vietu finālā, pārspējot mājinieku bokseri. Jau pirmajā fināla raundā viņš pretinieku aizsūtīja nokdaunā.

Ritvars Šuļga svara kategorijā līdz 60 kilogramiem, izmantojot savu lielisko fizisko sagatavotību, izcīnīja uzvaras visās trīs cīņās, tajā skaitā arī ļoti pārliecinoši fināla duelī.

Vēl trīs Latvijas izlases pārstāvji no citām pilsētām ieņēma otrās vietas.

Latvijas izlases galvenais treneris Vladislavs Sokolovs: „Daugavpils audzēkņi sevi parādīja no labākās puses, nodrošinot komandai divas zelta medaļas. Gan Koržeņevskis, gan Šuļga bija neapšaubāmi līderi savās grupās, neatstājot pretiniekiem nekādas izredzes. Abiem sportistiem tā bija laba gatavošanās Eiropas čempionātam, kas notiks oktobrī. Priecē, ka aug sportistu meistarības līmenis, kuru jācenšas noturēt arī līdz gada galvenajam startam.”

Turpinājumā mūsu bokseri dosies uz Kauņu, kur strādās pie fiziskās sagatavotības uzlabošanas.


Написать комментарий