Rubeņu ciema iedzīvotājiem savs mini futbola laukums

foto: balvi.lv
foto: balvi.lv

Šodien Bērzkalnes pagasta Rubeņu ciemā pulcējās apkaimes aktīvākie bērni, jaunieši un citi pagasta iedzīvotāji, Balvu novada pašvaldības izpilddirektore Inta Kaļva un pagasta pārvaldes vadītājs Jānis Roginskis, lai atklātu jaunizveidoto mini futbola sporta laukumu, ziņo Balvu novada portāls.

Sporta laukums izveidots pateicoties Rubeņu ciema jauniešu iniciatīvai. Pagasta pārvaldes vadītājs ņēma vērā to ieteikumus un sāka laukuma atjaunošanas un labiekārtošanas darbus. Pašu spēkiem tika sagādāts materiāls, izgatavoti vārti. Ar pašvaldības izpilddirektores palīdzību tika iegūts basketbola grozs un vairogs. Savukārt Latvijas autoceļu uzturētājs palīdzēja ar laukuma izlīdzināšanas darbiem. Futbola vārtiem joprojām nav tīkla, bet šis jautājums tiks risināts.

Laukuma atklāšanas brīdī J.Roginskis pateicās visiem, kuri ieguldījuši darbu, lai laukums taptu, un, dāvinot jauniešiem bumbas, novēlēja veiksmi un sportiskus panākumus.

Arī pašvaldības izpilddirektore I.Kaļva vēlēja veiksmi un panākumus, trenējoties jaunajā laukumā: „Novadā notiek daudz dažādu sacensību, gan basketbolā, gan futbolā, gan arī volejbolā. Lai Jums izdodas izveidot savu komandu un jau drīzumā startēt sacensībās”.

Lai piepildītos arī turpmākās pagasta ieceres – estrādes un vingrošanas stieņu ierīkošana, gaisā tika palaistas krāsainas gaismu laternas, kuras pierādīja, ka šie plāni noteikti piepildīsies!


Написать комментарий